Wait when page loaded

+30.2110127889

info@gbss.gr

GBSS ΣΥΝΟΔΕΙΑ VIP

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Φυσική φύλαξη εγκαταστάσεων και Οικιών, Συνοδεία V.I.P., Μεταφορά των επισήμων με θωρακισμένα οχήματα και λιμουζίνες, Ηλεκτρονική ασφάλεια, Εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας, Προκαθορισμένοι τρόποι αντιμετώπισης κινδύνου, Απομακρυσμένη επιτήρηση εγκαταστάσεων, Λειτουργία Κέντρου ελέγχου, Κάμερες με κλειστό κύκλωμα CCTV, Φυσική Φύλαξη εκδηλώσεων, Χρηματαποστολές, Μελέτες Φύλαξης – Σχέδιο Ασφαλείας, Άμεση επέμβαση σε έκτακτη ανάγκη, Προσωπική προτίμηση του πελάτη σε προσωπικό και υλικά, Περιπολίες στη γειτονιά σας, Σκύλος φύλακας, Ομάδα C.P.O. DOG (επιχειρησιακά σκυλιά κλειστής φύλαξης), Έλεγχος – Εποπτεία με Drone

ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ - ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εκπόνηση αναλυτικού επιχειρησιακού σχεδίου με ταυτόχρονη παρουσίαση οικονομοτεχνικής μελέτης. Για την ορθότερη μελέτη φύλαξης του χώρου σας, της επιχείρηση σας ή της οικία σας και την κατανόηση των αναγκών σας σε θέματα ασφαλείας απαιτείται επίσκεψη του τεχνικού και υπευθύνου ασφαλείας στον χώρο σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας δώσει συμβουλές και προτάσεις μετά από μια ολοκληρωμένη και επιτόπια έρευνα για την ασφάλεια και την προστασία της επιχείρησή σας ή της οικογένειά σας, όσο αναφορά τον εσωτερικό ή περιμετρικό συναγερμό, την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας, την εγκατάσταση πτυσσόμενων κάγκελων στις πόρτες και τα παράθυρα. Επίσης, θα σας προτείνει (αν και εφόσον είναι αναγκαίο) ψηλές περιφράξεις, φράχτες και τοίχους, οι οποίοι λειτουργούν ψυχολογικά αποτρεπτικά και συμβάλουν στην προειδοποίηση ή στην καθυστέρηση τυχόν εισβολής στο χώρο σας. Για αυτό η GBSS είναι εδώ για να δώσει τις καλύτερες λύσεις σε εσάς.

GBSS ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ - ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΜΕΛΕΤΗ
GBSS ΦΥΣΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΩΝ
ΦΥΛΑΞΗ

ΦΥΣΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΩΝ

Η επιλογή του κατάλληλου προσωπικού αναναλόγως τη χωροταξία και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις των πελατών μας ή των οικιών σας είναι πολύ σημαντική. Η φυσική ασφάλεια αποτρέπει την πρόσβαση στο χώρο πιθανών εισβολέων ή την αποφυγή τυχόν υλικών ζημιών ή βλαβών. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η GBSS φροντίζει για τη αέναη εκπαίδευση του προσωπικού της, προσδίδοντας τα κατάλληλα εφόδια για ένα συνεχώς ειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Όλοι οι φύλακες μας κατέχουν την ειδική άδεια σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 4892/1/76-γ’ 12-07-2010 ΚΥΑ (ΦΕΚ 664 /Β / 17-5-2010) καθώς επίσης φροντίζουμε και για την ανανέωση της. Οι άνθρωποι θα βγάλουν εις πέρας κάθε δυσκολία που πιθανόν προκύψει με ευαισθησία, εχεμύθεια και τήρηση των καθηκόντων τους, προστατεύοντας πάντα την περιουσία σας. Συνοψίζοντας, οι άνθρωποι μας θα είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείτε με όπλο τους τις συνεχείς εκπαιδεύσεις και την συνεχόμενη επαγρύπνηση.

ΦΥΣΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό για την φύλαξη πάσης φύσεως πολιτικής, αθλητικής εκδήλωσης σε οποιοδήποτε χώρο, για παράδειγμα γήπεδα, συνεδριακά κέντρα, θέατρα, υπαίθριους χώρους κ.α., με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνικά μέσα. Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό της GBSS είναι ικανό να φροντίσει για την άρτια και αποτελεσματική διεξαγωγή μικρής ή μεγάλης σε πλήθους εκδήλωσης ή event. Προτεραιότητα μας στις εκδηλώσεις και στους συναυλιακούς χώρους είναι η ασφάλεια και η διαχείριση πλήθους.

GBSS ΦΥΣΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
EVENTS
GBSS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η όλο και αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου σε συνδυασμό με την εξέλιξη της τεχνολογίας, μπορεί να έχει αλλάξει και διευκολύνει την καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου αλλά εγκυμονεί πολύ σοβαρούς κινδύνους. Η GBSS σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της ηλεκτρονικής ασφάλειας μπορεί να αποτρέψει οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια και καθημερινές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Το σημαντικό για τον πελάτη μας είναι να του προσφέρουμε τη βέλτιστη υποδομή ώστε να έχει ένα ασφαλές και οχυρωμένο δίκτυο, μειώνοντας παράλληλα τις απειλές προς το λογισμικό του, τα αρχεία του και άλλα ευαίσθητα δεδομένα. Πρέπει να σημειωθεί πως η GBSS έχει πρωτοπορήσει στον τομέα που αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων, διοργανώνοντας το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ελλάδα για την προστασία φυσικών προσώπων από κυβερνοεπιθέσεις.

ΣΥΝΟΔΕΙΑ VIP

GBSS ΣΥΝΟΔΕΙΑ VIP

Μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες της Global Bodyguard Security Solutions είναι η συνοδεία υψηλών προσώπων και η συνεχόμενη εκπαίδευση τους. Επίσης δίνει τα πρώτα εφόδια (μέσα από σεμινάρια και εκπαιδεύσεις που γίνονται στις εγκαταστάσεις της ή όπου αλλού κρίνεται αναγκαίο) στην αρχή της σταδιοδρομίας τους και στην μετέπειτα πορεία τους, φροντίζοντας την συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση τους σε αυτόν τον δύσκολο και απαιτητικό χώρο. Πρωταρχικός στόχος των σωματοφυλάκων μας είναι η σωματική ακεραιότητα και η διασφάλιση των υλικών αγαθών, όπως και η ακεραιότητα της προσωπικότητάς του VIP προσώπου και της οικογένειάς του. Δεν χρειάζεται να είστε γνωστός στο ευρύ κοινό για να χρειάζεστε προστασία.
Η εταιρεία μας σας βοηθάει να αισθάνεστε ασφαλής όλο το 24ωρο αν αυτό είναι που χρειάζεστε. Σας συνοδεύουν με ασφάλεια από τις πρώτες πρωινές μετακινήσεις σας, στο γραφείο σας, στα επαγγελματικά ραντεβού σας, στις εξωτερικές υποχρεώσεις σας, μέχρι και την νυχτερινή σας έξοδο. Ο συνοδός ασφαλείας είναι ικανός να διακρίνει και να αξιολογήσει τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να διατρέχει το φυλασσόμενο πρόσωπο. Σκοπός του συνοδού ασφαλείας είναι η πρόληψη και η αποτροπή του κινδύνου. Όλα τα επιχειρησιακά στελέχη μας φροντίζουν πάντα να έχουν στο μυαλό τους ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ασφαλείας. Αυτό μπορεί να είναι ο σχεδιασμός δρομολογίου εναλλακτικών διαδρομών και δρομολογίων διαφυγής, γρήγορη και ασφαλή οδήγηση, πρώτες βοήθειες, κατάλληλους χειρισμούς για την διασφάλιση της ανθρώπινης ακεραιότητας με τον απαραίτητο εξοπλισμό και τεχνικά μέσα. Οι σωματοφύλακες της GBSS έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο, είναι έξυπνοι, μορφωμένοι, εκπαιδευμένοι να χειριστούν με απόλυτη ψυχραιμία την κάθε δύσκολη κατάσταση που μπορεί να προκύψει. Διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε συναντήσουν με ακρίβεια, εχεμύθεια, εμπιστευτικότητα, ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, να είναι αποτελεσματικοί, φιλικοί αλλά πάντα τυπικοί με τον πελάτη. Τέλος οι συνοδοί (ασφαλείας) μπορούν με σεβασμό, διακριτικότητα, αγάπη, υπευθυνότητα και ασφάλεια να αναλάβουν την προστασία των ανήλικων παιδιών της οικογένειας. Με απόλυτη συνέπεια να το συνοδεύει από και προς το σχολείο του, το φροντιστήριο του, τις δραστηριότητες του και τη ψυχαγωγία του. Το κύριο μέλημα μας είναι ο πελάτης μας να είναι και να παραμείνει ασφαλής καθώς και να θεμελιώσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί του.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ

GBSS ΣΥΝΟΔΕΙΑ VIP

Η GBSS για την μεταφορά του επίσημου προσώπου / VIP διαθέτει πολυτελή οχήματα, καθώς επίσης παρέχονται κατά την συνοδεία και οχήματα δίκυκλα μεγάλου κυβισμού ώστε να ανταποκρίνονται τόσο σε μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στο εθνικό επαρχιακό οδικό δίκτυο. Ο σωματοφύλακας ή ο οδηγός, ειδικευμένος πάντα στην ασφαλή οδήγηση, φροντίζει την ασφαλή μεταφορά σας με τα πολυτελή αυτοκίνητα της GBSS. Διατίθενται πολυτελή ή θωρακισμένα οχήματα ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Η άνεση, το στυλ και η ασφάλεια κατά την μεταφορά σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ο στόλος των οχημάτων μας, όπως εξωτερικά έτσι και εσωτερικά διαθέτει πολυτέλεια, σύγχρονο εξοπλισμό, άνεση και ασφάλεια. Η GBSS διενεργεί μετακινήσεις προς όλους τους προορισμούς για τα επαγγελματικά ραντεβού και τις νυχτερινές σας εξόδους. Οι επαγγελματίες οδηγοί μας διαθέτουν οδηγική εμπειρία, συνέπεια, επαγγελματισμό, ενώ ξεχωρίζουν για τη δεξιότητα και διακριτικότητα που διαθέτουν ώστε να είναι πάντα δίπλα σας, καθώς επίσης φροντίζουν για την έγκυρη και ασφαλή μεταφορά σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον τρόπο που θα πάτε ή πότε θα φτάσατε στον προορισμό σας, αφού οι οδηγοί μας θα έχουν φροντίσει να σας πάνε από τον πιο σύντομο και ασφαλέστερο δρόμο γνωρίζοντας τις ώρες αιχμής. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το χώρο στάθμευσης, ούτε την επιστροφή σας διότι θα είμαστε εκεί για εσάς. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την GBSS για την μεταφορά των παιδιών σας, με άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς – συνοδούς, καθώς επίσης την μεταφορά σας την ημέρα του γάμου σας με ένα από τα πολυτελή οχήματα μας ή την μεταφορά των καλεσμένων σας με ένα από τα πολυτελή βαν μας. Τέλος, διατίθεται όχημα με οδηγό ή αν ζητηθεί και συνοδευτική ομάδα ασφαλείας με τα κατάλληλα οχήματα.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Το προσωπικό μας είναι κατάλληλα επιλεγμένο και άρτια εκπαιδευμένο στη διαχείριση σημάτων και στον συντονισμό των ενεργειών σε έκτατες ανάγκες. Το κέντρο ελέγχου είναι επανδρωμένο όλο το 24ωρο και διαθέτει τον αναγκαίο εξοπλισμό ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του σε ιδιαίτερες καταστάσεις π.χ. διακοπή ρεύματος κ.α. Η GBSS έχει την δυνατότητα να υποστηρίζει με επιτυχία χιλιάδες πελάτες σε όλη την ελληνική επικράτεια. Σε αυτό το στόχο ανταποκρίνεται με τις πολλές τηλεφωνικές γραμμές, με τους εφεδρικούς τρόπους επικοινωνίας, κινητά τηλέφωνα, ασύρματοι, tetra κ.α. και με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που υπάρχει στην αγορά.

GBSS ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
ΕΠΕΜΒΑΣΗ
GBSS ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ
ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύνδεση του συστήματος ασφαλείας με το 24ωρο ΚΔΣ
Ηλεκτρονική παρακολούθηση σημάτων
Παροχή εφεδρικού (Back–up) διαύλου – τρόπου επικοινωνίας
Έλεγχος ωραρίου (όπλισης /αφόπλισης συστήματος)
Έλεγχος ωραρίου (όπλισης συστήματος)
Οπτική επιβεβαίωση συναγερμών μέσω καταγραφικού – καμερών
Οπτική παρακολούθηση εγκαταστάσεων μέσω καταγραφικού – καμερών
Οπτική/ηχητικήεπιβεβαίωση συναγερμών (audio/video verification)
Αποστολή υλικού επιβεβαίωσης συναγερμών
Αποστολή αναφοράς συμβάντων
Περιπολία με αυτοκίνητο
Άμεση επέμβαση με αυτοκίνητο
Τηλεφωνική υποστήριξη
Απομακρυσμένη διάγνωση καλής λειτουργίας
Υπηρεσία Smart Guard Pro (για Android κινητά)

ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ

Οι ήσυχες γειτονιές που είχαμε κάποτε  πλέον έχουν μετατραπεί σε επικίνδυνες περιοχές, με τους κλέφτες και τους διαρρήκτες να καραδοκούν και στο πρώτο μας λάθος να το εκμεταλλευτούν και να εισβάλουν στο σπίτι μας, στο γραφείο μας, στη ζωή μας. Η GBSS με το έμπειρο προσωπικό της  προσφέρει προστασία  σε εσάς και στην γειτονία σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ασφάλεια σας. Τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας (συναγερμοί, κάμερες παρακολούθησης, κτλ.) έχουν σημαντικό ρόλο στην επιτήρηση του χώρου σας, ωστόσο ένας έμπειρος και σωστά εκπαιδευμένος φύλακας που κάνει περιπολίες με τα πόδια, με την μηχανή ή το αμάξι, συμβάλλει στην μείωση των κακόβουλων και ανεπιθύμητων επισκέψεων. Ο φύλακας θα κάνει τακτικούς ελέγχους κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες στον περιβάλλοντα χώρο, σε τυφλά σημεία ή όπου αλλού εσείς του έχετε υποδείξει. Η GBSS διαμορφώνει τις περιπολίες και τους ελέγχους σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες.

GBSS ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
PATROL
GBSS Drones
DRONES

ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ DRONE

Η GBSS φροντίζει να σας προσέχει και από ψηλά. Εκτός από τον στατικό φύλακα στον χώρο σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε και drone. Τα drones έχουν μπει στην καθημερινότητά μας κι εμείς τα ¨πετάμε ¨με ασφάλεια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο – εποπτεία της οικίας σας, του εξωτερικού – προαύλιου χώρου σας, της επιχείρησή σας, σε κάποια εκδήλωση – event ή σε συναυλιακό χώρο. Τα drones μπορούν να ¨πετούν¨ αδιάκοπα εφόσον έχουν μπαταρία, χωρίς να επηρεάζονται από τις ακραίες θερμοκρασίες και τις δύσβατες περιοχές. Σίγουρα, τα drones είναι τα ¨έξυπνα νεοφερμένα ρομποτάκια¨ αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν έναν στατικό φύλακα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η GBSS διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και αξιόπιστο υπάρχει στα συστήματα ασφαλείας. Παρέχουμε στους πελάτη μας καινοτόμες και μοναδικές μεθόδους για την επιτήρηση αλλά και την καταγραφή των επαγγελματικών τους χώρων ή των οικιών τους. Η εμπειρία της GBSS και οι συνεργασίες μας με τους πιο αξιόπιστους στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες του. Εκτός από την καθορισμένη περιοδική συντήρηση, η GBSS δύναται άμεσα να αποκαταστήσει οποιαδήποτε βλάβη προκύψει.

ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ CCTV

  • Πυρανίχνευση Πυρασφάλεια

  • Εξωτερικοί ανιχνευτές κίνησης (Beams)

  • Συναγερμοί

GBSS - CCTV
  • Συστήματα ελέγχου πρόσβασης (Access Controls)

  • Συστήματα έλεγχου αντικειμένων (x-ray)

  • Μαγνητικές πύλες

error: Content is protected !!